Nyhed, 21.december 2023

Kom til Vinterseminar 2024

Kom til Vinterseminar 2024 og få inspiration og nye vinkler med hjem

Kom til Vinterseminar 2024 og få inspiration og nye vinkler med hjem

Sektionen for Større Jordbrug har inviteret professor og leder af SDU Climate Cluster, Sebastian Mernild og økonom, Henrik Drusebjerg til vores vinterseminar den 6.-7. februar 2024 på Hotel Vejlefjord.

SSJ er igen vært for et to-dages Vinterseminar med årsmøde, faglige præsentationer, inspiration, netværk og en uformel festaften.

Vi skal bl.a. et fascinerende dyk ned i klimavidenskab og lære at forstå, hvad klimaforandringerne betyder for os som danskere, der dyrker jorden. Sebastian Mernild er en af verdens førende klimaforskere. Han har gjort betydelige fremskridt inden for klimaforskning og er en prisbelønnet formidler.

Som professor i klimaændringer vil han præsentere den nyeste viden og forskning om klimaforandringer. Sebastian har været en central skikkelse i forfatningen af FN's klimarapport i 2021 og er kendt for at formidle komplekse emner på en letforståelig måde.

Han har også en imponerende karriere i både Danmark og internationalt, hvor han har arbejdet som forsker, forfatter og gæsteprofessor ved førende institutioner i fx USA, Japan, Chile og Norge. Gennem internationale videnskabelige artikler, avisartikler og offentlige præsentationer har han bidraget til forståelsen af klimaændringer, der sker i disse år.

En anden indlægsholder som vi er glade for at have med i år, er en kending. Det bliver nemlig alle gode gange tre for Henrik Drusebjerg, der vender tilbage som indlægsholder. Henrik var den mest roste taler på Vinterseminaret i 2020, hvor hans forudsigelser kastede lys over mange økonomiske aspekter.

I 2022 havde vi ligeledes glæde af Henriks indsigt på den globale økonomi, som tog udgangspunkt i en række uforudsete begivenheder som pandemier og konflikter.

Imellem tiden er konflikterne desværre blevet flere. Vi ser derfor frem til Henriks indsigt og hans unikke perspektiver på de seneste økonomiske udviklinger og de udfordringer, vi står over for i en verden præget af usikkerhed og forandring. Henrik Drusebjergs indlæg forventes at belyse og udfordre vores forståelse af den økonomiske fremtid og hvordan den påvirker vores branche.

Henrik Drusebjerg har en imponerende baggrund og er i øjeblikket chef for nordisk investeringsstrategi i Quintet Private Bank med base i Luxembourg.

Denne unikke mulighed for at høre Sebastian Mernilds ekspertise i klimaforandringer og Henrik Drusebjergs forudsigelser om den globale økonomi må du ikke gå glip af på vinterseminaret 2024 den 6.-7. februar.

Vinterseminaret vil også omfatte oplæg om klimatilpasning, kunstig intelligens og dynamikken mellem energisektoren og landbruget, der fortsætter med at udvikle sig.

Vi ser frem til at byde jer velkommen på Hotel Vejlefjord, Sanatorievej 26, 7140 Stouby.

Læs hele programmet og tilmeld dig her.