Medlemsmøde om adgangsregler i den private skov

Sektionen for Større Jordbrug og Dansk Skovforening holder medlemsmøde om adgangsregler i den private skov, fredag 19. marts 2021

Sektionen for Større Jordbrug og Dansk Skovforening holder medlemsmøde om adgangsregler i den private skov fredag 19. marts kl. 10-12.

Har du også oplevet et stigende antal nye besøgende i din private skov og natur under corona-nedlukningen? En tur i skoven skal gerne være en god oplevelse for alle. Både for gæsten og for den, der forvalter naturen. De private skove er åbne for alle, men adgangsreglerne skal overholdes, og skov- og landbrugsdriften skal respekteres, hvilket desværre ikke altid sker.

Sektionen for Større Jordbrug og Dansk Skovforening sætter derfor fokus på, hvordan du som privat ejer kan håndtere de mange nye gæster i skoven og naturen.

De private lodsejere
Rudolf Iuel fra Lundsgaard Gods og Hans Berner fra Langesø Gods fortæller om, hvordan de har håndteret den øgede interesse fra skovgæster for at komme ud i skoven på en måde, som skaber værdi for deres ejendomme.

Fakta og debat
Tanja Blindbæk Olsen fra Dansk Skovforening fortæller om de overordnede adgangsregler og muligheder for at styre adgangen med for eksempel skiltning og oplysning. Tanja vil også fortælle om Dansk Skovforenings aktuelle politiske arbejde på området.
Vi afslutter med en samlet debat.