Ungdomsseminar den 8. september hos Danske Bank

Vi stiller skarpt på det gode generationsskifte og får indblik i Danske Banks fremtidsplaner og syn på verdenssituationen

I samarbejde med Danske Bank inviterer Sektionen for Større Jordbrug til ungdomsseminar, hvor vi stiller skarpt på det gode generationsskifte og får indblik i Danske Banks fremtidsplaner og syn på verdensøkonomien.

I forlængelse af at Danske Bank kort tid før sommerferien annoncerede sin nye strategi Forward ’28 forklarer Carsten Egeriis, CEO, Danske Bank, indholdet i strategien og hvordan den er blevet til. Han kommer omkring formålet "Power of finance", de grundlæggende værdier for at drive bankvirksomhed og forklarer hvorfor han startede strategiprocessen med at stille sig selv spørgsmålet: Hvorfor er vi her?

Frank Øland, Chefstrateg, Danske Bank, giver os et overblik over den aktuelle situation på de finansielle markeder. Står vi foran en hård recession som konsekvens af centralbankernes mange renteforhøjelser, eller slipper vi med en blød landing? Hvordan forventes renten at udvikle sig i 2024?

Steen E. Christensen, tidl. Partner i Plesner, giver os nogle unikke indsigter i det gode generationsskifte på godser og herregårde. Hvad kan gå galt, og hvad skal man have in mente i årene op til, under og efter et generationsskifte. Med mere end 50 generationsskifter på sit cv har Steen en bred erfaring indenfor området, der omfatter forskellige erhverv og virksomheder.

Afslutningsvis deler Alexander Gamborg, ejer af Møllerup Gods, ud af sine egne erfaringer med generationsskifte. Vi kan se frem til et interessant indblik i de tanker og oplevelser man går igennem ved generationsskiftet.

Vi håber, at I har lyst til at deltage og tage del i diskussioner undervejs. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål og udvide sin viden samt trække på gode råd og erfaringer med generationsskifter.

Sted: Danske Banks Hovedkontor, Holmens Kanal 12, København
Dato: Den 8. september 2023

Program for dagen:

Kl. 12:00
Frokost

Kl. 12:45
Velkomst ved Helle Reedtz-Thott, formand for Sektionen for Større Jordbrug.

Kl. 13:00
Hvordan skal Danske Bank udvikle sig de kommende år?
v/ CEO Carsten Egeriis

Kl. 13:30
Den aktuelle situation på de økonomiske markeder
v/ Chefstrateg Frank Øland

Kl. 14:15
Kaffepause.

Kl. 14:45
Det gode generationsskifte: Hvad kan gå galt, og hvad skal man have in mente i årene op til, under, og efter et generationsskifte?
v/Steen E. Christensen, tidl. Partner i Plesner, og medvirkende i et utal af generationsskifter på landets godser og herregårde

Kl. 15:45
Rundvisning i Danske Banks historiske bygninger.

Kl. 16:45
Egne erfaringer med et generationsskifte
v/Alexander Gamborg, ejer af Møllerup Gods

Kl. 17:30
Drinks og netværk

Kl. 18:00
Middag.

Efter overstående program vil der være mulighed for at fortsætte samværet på en nærliggende bar, hvor der er reserveret bord til Sektionen for Større Jordbrug.

Det er gratis at deltage i arrangementet, men pladserne er begrænset, hvorfor tilmelding sker efter først til mølle-princippet.

Ægtefælle/partner og også velkommen til arrangementet.

Tilmelding senest onsdag den 30. august.

Klik her for TILMELDING

Husk at dele program og tilmelding til unge med tilknytning til Sektionen for Større Jordbrug.