Sektionen for Større Jordbrug skal have ny sekretær

Det bliver Henrik Søndergaard Nielsen, der fremover kommer til at varetage den vigtige post.

Henrik tiltrådte sin første stilling i Landbrug & Fødevarer i 2018 i afdelingen Public Affairs. Her sad han i tre år dog med en kort afstikker til Udenrigsministeriet og Silicon Valley i det danske innovationscenter. Siden 2021 har Henrik været sekretariatsansvarlig for Landbrug & Fødevarer Fjerkræ. Fra og med den 19. september er Henrik blevet en del af afdelingen Klima & Energi. Udover sin nye rolle i sekretariatet for Større Jordbrug, varetager han dermed også opgaver som seniorkonsulent på klimaområdet.

Sektionen for Større Jordbrug er ikke helt fremmed for Henrik. Han er vokset op på Midtlolland, nærmere bestemt Engestofte, hvor hans far har været forvalter på Engestofte - og Søholt Gods siden 2008. Faktisk var godsejer og tidl. formand for Sektionen for Større Jordbrug, Frederik Lüttichau en af dem, der anbefalede Henrik at søge job ved Landbrug & Fødevarer.

Henrik erstatter Mikael Strandbygaard i rollen som sekretær. Sidstnævnte vil fortsat være at finde i L&F’s afdeling for Miljø & Bæredygtighed.

Vi håber, at I vil byde Henrik velkommen og tage godt imod ham.