Nyhedsbreve 2023

12.05.23

Dyrk mulighederne: L&F på vej med plan, der viser vejen for grøn omstilling uden afgifter

L&F er på trapperne med sin plan, der viser, hvordan fødevareerhvervet kan levere på den grønne dagsorden ved at implementere kendte virkemidler.
22.05.23

Ny ejendomsbeskatningslov truer kulturarven

Debatindlæg ved Birthe Iuel, direktør, Historiske Huse og Nicolas de Bertouch-Lehn, bestyrelsesmedlem, Sektionen for Større Jordbrug. Indlægget blev bragt i Berlingske d. 17. maj.
15.05.23

Interview: Helle Reedtz-Thott: Formanden, direktøren & advokaten

En aktiv tilgang til den grønne omstilling, respekt for den private ejendomsret og historiske bygningsmasse samt større inddragelse af medlemmerne: Den nye formand for Sektionen for Større Jordbrug har klare ambitioner.

Sæt kryds i kalenderen 29. september 2023

Fredag den 29. september afholdes næste medlemsmøde på Meilgaard Gods på Djurslands nordkyst, hvor Michael luel åbner porten for sektionen medlemmer.
09.02.23

Medlemsmøde om vedvarende energi og grøn omstilling

Større Jordbrug inviterer sammen med DLA Piper til medlemsarrangement, hvor vi sætter fokus på, hvordan vi kan bidrage til den grønne omstilling via opstilling af mere vedvarende energi på land

Tak for et godt årsmøde og vinterseminar

Vi vil gerne takke for et flot fremmøde og to gode dage i Vejle. Vi har samlet lidt forskellige indtryk fra årsmødet og vinterseminaret.

Helle Reedtz-Thott ny formand for Sektionen for Større Jordbrug

I forbindelse med årsmødet i Sektionen for Større Jordbrug er Helle Reedtz-Thott blevet valgt som ny formand og Peter Bech som næstformand.

Vinterseminaret er udsolgt

Det er dog fortsat muligt at tilmelde sig årsmødet. Skriv til stoerrejordbrug@lf.dk, hvis du ønsker at komme på en venteliste til Vinterseminaret.
18.01.23

Vi nærmer os årsmødet

Dagsordenen for årsmødet er nu klar. Se hvem der stiller op til Udvalget.
02.01.23

Vil du gerne gøre en forskel for større jordbrug i Danmark? Er du i tvivl om, hvordan du kan sætte dit præg på dagsordenen? Så stil op til Udvalget for Større Jordbrug