Vinterseminar bliver til Forårsseminar 2022

Grundet det høje smittetryk har Sektionen for Større Jordbrug valgt at udskyde årets vinterseminar til et forårsseminar i april måned 2022. Forårsseminaret vil blive afholdt den 25. og 26. april på Hotel Munkebjerg i Vejle. Der arbejdes på at programmet vil forblive uændret, eventuelt med enkelte tilretninger. Årsmødet bliver afviklet 31. januar som planlagt, dog virtuelt.

Der vil snarest blive åbnet for tilmelding til begge dele. Da der nu bliver tale om to tilmeldinger vil de som allerede har tilmeldt sig blive bedt om at tilmelde sig på nyt. Mere informationer følger.

Vi beklager ulejligheden men ser frem til at mødes både virtuelt og fysisk i 2022.

Foreløbigt program

25. april

Efter det traditionsrige årsmøde kan I på vinterseminarets førstedag bl.a. glæde jer til at få et grundigt indblik i den fremtidige landbrugspolitik sammen med Asger Christensen, medlem af Europa-Parlamentet for Venstre og Niels Lindberg, EU-politisk chef hos Landbrug & Fødevarer.

I kan overhøre paneldebatten om fremtidens landbrugserhverv, hvor panelet vil dele deres betragtninger og forslag til, hvad landbruget kan lære af det øvrige erhvervsliv, hvordan man kan øge samarbejdet med erhvervslivets øvrige aktører, og hvilken rolle oplevelsesøkonomi og turisme kan have for den fortsatte udvikling af landdistrikterne.

Panelet er stærkt sammensat af: Lars Ramme Nielsen, Chef for turisme og oplevelsesøkonomi hos Dansk Erhverv, Sara Krüger Falk, Direktør for Global Compact Network Denmark (GCDK), Leif Nielsen, Branchedirektør hos Dansk Industri og Joachim Sperling, Direktør hos erhvervslivets tænketank AxcelFuture.

Mød også formanden for Landbrug & Fødevarer Søren Søndergaard som ser tilbage på et dramatisk første år som formand for Landbrug & Fødevarer – herunder bl.a. indgåelsen af en historisk landbrugsaftale, der vil sætte rammerne for vores erhverv de kommende år.

 

26. april

På dag 2 lægger vi ud med at tage temperaturen på den aktuelle globale økonomi i selskab med Henrik Drusebjerg, Head of Nordic Investment Strategy, Quintet Danmark og får et bud på landbruget i et makroøkonomisk perspektiv sammen med Jens Schjerning, Cheføkonom hos Agrocura.

Hør om fremtidens afsætning gennem Mogens Frederiksen, Vicekoncerndirektør i DLG og lær, hvordan du selv kan tage højde for din egen irrationalitet når du træffer beslutninger af Jens-Martin Roikjer Bramsen, PhD i økonomi, Københavns universitet.

Bliv godt guidet gennem klimaregnskaber og -kreditter af Ivar Ravn, Direktør for Digital i SEGES og Pernille Stenstrup Christiansen, landechef for landbrug hos Danske Bank

Hør om fremtidens landbrug og teknologi af Lisbeth Henricksen, Direktør for Innovation, SEGES. Og se hvordan fremtidens landbrug bliver sat på højkant med Vertical Farming af Anders Riemann, Direktør, Nordic Harvest.

Endelig kan du opleve inspirerende virksomhedsportrætter af driftsfællesskabet Dansk Landbrugs Management i selskab med adm. direktør Morten Lund Olesen og Fresh.Land, hvor stifter, Mathilde Jakobsen, forkorter vejen fra jord til bord ved at sælge varer direkte fra landmænd til forbrugere i samarbejde med landmænd både indenfor og udenfor Danmarks grænser.

Glæd dig til et par inspirerende dage i selskab med gode kolleger i Sektionen for Større Jordbrug og tilmeld dig via nedenstående link.

 

Deltagergebyrer (ekskl. moms)

Medlem

 

Gebyr uden moms

 

Deltagergebyr en dag u/overnatning

1.400,00

Deltagergebyr to dage u/overnatning

1.900,00

medlem - enkeltværelse

2.900,00

medlem - dobbeltværelse

2.800,00

 

 

Ikke-medlem

 

Deltagergebyr en dag u/overnatning

1.900,00

Deltagergebyr to dage u/overnatning

2.400,00

Ikke-medlem - enkeltværelse

3.400,00

Ikke-medlem - dobbeltværelse

3.200,00

 

Vi glæder os til at se dig!