Malthe C. Holst genopstiller ikke til Udvalget for Større Jordbrug

Efter otte år som medlem af Udvalget for Større Jordbrug har Malthe C. Holst besluttet ikke at genopstille til Udvalget.

Udvalget for Større Jordbrug må tage afsked med Malthe C. Holst, som har meddelt, at han forlader Udvalget efter årsmødet 1. februar 2021.

”Jeg har nu siddet med rundt om bordet i en årrække, og jeg finder det væsentligt, at der gives plads til friske kræfter, således at Udvalget for Større Jordbrug fortsat kan yde indflydelse på en måde, hvor de er både aktuelle og proaktive," fortæller Malthe C. Holst.

Malthe C. Holst blev valgt ind i bestyrelsen i det daværende Tolvmandssektionen i 2013 og blev ved fusionen med Danske Godser og Herregårde valgt ind i Udvalget for Større Jordbrug.

I 2019 blev Malthe C. Holst genvalgt for en to-årig periode frem til årsmødet 2021, og det er altså ved dette kommende årsmøde 1. februar, Sektionen for Større Jordbrug skal vælge en afløser til Udvalget. 

Der skal lyde en stor tak til Malthe C. Holst, som både har været en stor drivkraft bag Sektionen for Større Jordbrugs ungdomsnetværk, ungdomsseminar og vinterseminar og en vigtig repræsentant for både husdyrbrugene og den nordjyske region i Udvalget for Større Jordbrug.

Læs mere om årsmødet
Tilmelding og dagsorden til årsmødet 2021
Stil op til Udvalget for Større Jordbrug
Hvordan stiller jeg forslag til årsmødet?
Send dine spørgsmål til debatten med Søren Søndergaard og Morten Boje Hviid