Jeg har bestilt mit klimaregnskab. Har du?

Som medlem af Sektionen for Større Jordbrug kan du nu bestille et klimaregnskab for din virksomhed til særlig medlemspris. Det er et tilbud, som Større Jordbrug har lanceret i samarbejde med Dansk Skovforening og ConTerra.

Indholdet på denne side er markedsføring for klimaregnskaber hos ConTerra

Foto: Christian Holck

Jeg har bestilt et klimaregnskab for at danne et overblik over min virksomheds CO2-aftryk. Vi må være på forkant med udviklingen, og klimaregnskabet kommer uden tvivl til at spille en rolle i fremtidens dialoger med både offentlige og private aktører.

Interessen for klimaregnskaberne er stor, og det er vi rigtig glade for i Udvalget for Større Jordbrug. Klimaregnskabet bliver nyttigt for dig som virksomhedsejer, og samtidig vil vi gerne vise, at vores medlemmer arbejder for den klimadagsorden, som lige nu sætter standarderne på Christiansborg. Det gør os til en værdig samarbejdspartner i politiske spørgsmål.

Vi har aftalt med ConTerra, at de programmerer systemet, som skal oprette klimaregnskaber, når vi har 30 bestillinger. Vi er nu kun fire ordrer fra at være i mål.

Det er nemt for dig at bestille et klimaregnskab på stoerrejordbrug.dk, og det vil jeg hermed opfordre alle medlemmer af sektionen til at gøre.