Tilmeld dig som bivenlig og kom med på kortet

De første SSJ-medlemmer er allerede tilmeldt som du kan se på kortet. Vi opfordrer alle medlemmer til at deltage. (Opdateret kort af 28. marts 2019)

Sæt din ejendom på kortet - tilmeld dig Bi-kampagnen

L&F har udarbejdet 10 anbefalinger, som blandt eksperter har fået stor ros. De fleste medlemmer i Større Jordbrug gør i forvejen en masse naturtiltag, som også gavner bierne, og derfor kvalificerer mange allerede som ”Bivenlig landmand”. 

Læs om tiltagene her: https://lf.dk/bi/det-kan-landmanden-goere

Alle kan være med - og vi går vil gerne gå forrest

 

I Sektionen Sektionen for Større Jordbrug vil vi gerne gå forrest og det er helt afgørende at landmænd tager del i indsatsen og melder ind så de tiltag vi gør i det daglige for bl.a. bier bliver synlige for beslutningstagere og resten af samfundet.

 

På ovenstående kort fremgår de ejendomme af vores medlemmer, som indtil videre har tilmeld sig bi-kampagnen. Download kortet her.

Vi vil gerne have alle med, så husk at tilmeld dig på: https://lf.dk/bi/tilmeld-dig-som-bivenlig-landmaend. Er du i tvivl eller har spørgsmål så kontakt gerne Nikolaj Ludvigsen på 5118 3318.

 

Vi vil efterfølgende kunne overdrage kortet til L&F med henblik på, at alle landmænd deltager, og at vi sammen kan oplyse befolkningen om de mange naturvenlige tiltag vi laver som har så stor betydning.