Nyt om virksomhedsmedlemskab

I Udvalget for Større Jordbrug har vi sat fokus på hvorledes vi kan fastholde vores politiske arbejde for bedre produktions- og forretningsmuligheder for vores primære medlemmer.

Foto: Colourbox

Som bekendt har vi en del virksomhedsmedlemmer, der støtter vores arbejde, og vi vil gerne øge tilfredsheden for disse og samtidig skabe mulighed for et øget finansielt input herfra. Vi har derfor undersøgt mulighederne for dette og har besluttet, at øge virksomhedsmedlemmernes værdi, ved at give mulighed for øge synlighed i vores medier.

Vi har gjort dette med kritisk omtanke således, at der forhåbentligt opleves en sund balance i de annoncemuligheder, som virksomhederne fremover vil kunne benytte sig af, da deres støtte til vores arbejde er uundværlig. I den forbindelse er vores primære medlemmer selvfølgelig altid meget velkommen til at opfodre samarbejdspartnere til at tegne et medlemskab hos Større Jordbrug.

Vi planlægger, at søsætte vores nye koncept i det kommende medlemsbrev over sommeren, og jeg håber, at vores beslutning om at styrke vores indtjening på denne måde også har opbakning hos vores primære medlemmer.

Christina Ahlefeldt-Laurvig

Formand for Sektionen for Større Jordbrug