Præcisionsjordbrug

Temadag: generationsskifte af større familieejede jordbrug

Temadag om generationsskifte af større familieejede jordbrug - med fokus på det nye ejendomsvurderingssystem

- Er du også usikker på om hvorledes generationsskiftet skal håndteres på din ejendom?

Det blev i 2017 endeligt vedtaget, at bo- og gaveafgiften nedsættes gradvist fra 15 pct. til i år 7 pct. og i 2020 5 pct. Et stort skridt i den rigtige retning, men samtidig indføres det nye ejendomsvurderingssystem, der generelt forventes at føre til højere ejendomsværdier og større usikkerhed.

 

Hvordan ser det samlede perspektiv for generationsskiftebeskatning ud? Hvordan kan et generationsskifte struktureres? Hvad er den rigtige timing? Hvad med familien? Hvad sker der ved pludseligt dødsfald?

 

Vi har sammen med Michael Serup, der leder Bech-Bruuns generationsskiftegruppe og bistår Landbrug & Fødevarer på lovgivningsfronten, tilrettelagt en temadag, der skal bidrage til, at du får konkret og praktiske input til din personlige generationsskifteplanlægning, og herunder bliver faktuelt opdateret på detaljerne i det nye ejendomsvurderingssystem, og via konkrete eksempler kommer hjem med nyttig inspiration til generationsskifteplanlægningen for din ejendom og din familie.

 

Vi afholder temadagen i København og Århus:

  • Den 9. marts kl. 12-16 på Langelinie Allé 35, 2100 København Ø 
  • Den 15. marts kl. 14-18 på Værkmestergade 2, 8000 Aarhus C

Arrangementerne er gratis og forbeholdt medlemmer af Sektionen for Større Jordbrug.

Tilmelding er nødvendig på linket herunder. Tilmeldingsfristen er 2. marts. Der vil blive opkrævet et no-show fee på 300 kr. ved udeblivelse.

Links: