Større Jordbrugs Årsmøde og Vinterseminar

HUSK: Tilmelding til Årsmøde/Vinterseminar

Mandag d. 15. januar er der tilmeldingsfrist til Årsmøde og Vinterseminar ved Middelfart 29. og 30. januar.

Årsmøde og Vinterseminar afholdes den 29. og 30. januar 2018 på Kongebrogaarden ved Middelfart. Invitation er sendt ud til alle medlemmer i starten af december.

Vi har gjort os umage for at sammensætte et fagligt program, som giver ejere og driftsledere noget med hjem at tænke over i forhold til den nære fremtid inden for planteavl, og inspiration til, hvordan man tager de rigtige strategiske valg på sin bedrift.

Samtidig har vi sørget for en aften med mulighed for at netværke i hyggelige omgivelser. Vi starter vinterseminaret med indlæg om landbrugets kommunikation, omdømme og stolthed, hvorefter vi inden middagen skal smage på udsøgt vin fra vinmager Peter Sisseck.

Husk tilmelding. Program og tilmeldingsformular til Årsmøde og Vinterseminar findes her.