Medlemsmøde om adgangsregler i den private skov

Sektionen for Større Jordbrug og Dansk Skovforening holder medlemsmøde om adgangsregler i den private skov fredag 19. marts kl. 10-12.

Har du også oplevet et stigende antal nye besøgende i din private skov og natur under corona-nedlukningen? En tur i skoven skal gerne være en god oplevelse for alle. Både for gæsten og for den, der forvalter naturen. De private skove er åbne for alle, men adgangsreglerne skal overholdes, og skov- og landbrugsdriften skal respekteres, hvilket desværre ikke altid sker.

Sektionen for Større Jordbrug og Dansk Skovforening sætter derfor fokus på, hvordan du som privat ejer kan håndtere de mange nye gæster i skoven og naturen.

Tilmelding
Du tilmelder dig medlemsmødet her

Fredag 19. marts kl. 10-12 afholder Sektionen for Større Jordbrug og Dansk Skovforening i fællesskab medlemsmøde om brug af skoven og det gode samarbejde mellem ejere og gæster. Medlemsmødet afholdes online med mulighed for undervejs at skrive dine spørgsmål til oplægsholdere og den afsluttende debat.

De private lodsejere
Rudolf Iuel fra Lundsgaard Gods og Hans Berner fra Langesø Gods fortæller om, hvordan de har håndteret den øgede interesse fra skovgæster for at komme ud i skoven på en måde, som skaber værdi for deres ejendomme.

Fakta og debat
Tanja Blindbæk Olsen fra Dansk Skovforening fortæller om de overordnede adgangsregler og muligheder for at styre adgangen med for eksempel skiltning og oplysning. Tanja vil også fortælle om Dansk Skovforenings aktuelle politiske arbejde på området.
Vi afslutter med en samlet debat.

Dagens program
10.00 Velkomst og introduktion til dagens emne
10.15 Håndtering af adgangsregler i skoven på Lundsgaard Gods ved Rudolf Iuel 
10.30 Spørgsmål
10.40 Håndtering af mange gæster i skoven på Langesø Slot ved Hans Berner 
10.55 Spørgsmål
11.05 Adgangsregler og skiltning i skoven ved Tanja Blindbæk Olsen fra Dansk Skovforening
11.20 Spørgsmål og debat om de gode eksempler
12.00 Tak for i dag