Ung i Sektionen for Større Jordbrug?

Ungdomsnetværksmøde torsdag d. 28. november 2019 fra kl. 16.30.

Foto: Colourbox

Sektionen for Større Jordbrug inviterer i samarbejde med Danske Bank til ungdomsnetværksmøde torsdag d. 28. november 2019 fra kl. 16.30. Arrangementet afholdes hos Danske Bank i Kuppelsalen på Laksegade 10, 1063 København K.

Du tilmelder dig her

Efter generationsskiftet - hvad nu?

Kom og mød andre unge medlemmer af Sektionen for Større Jordbrug til en aften, hvor du kan bidrage med dine input til fremtidens Sektionen for Større Jordbrug og blive klogere på de muligheder og udfordringer, du møder efter generationsskiftet.

Både i medierne og i Sektionen for Større Jordbrug har vi haft stort fokus på generationsskifteregler. Men hvad sker der, når generationsskiftet er gennemført, og man selv står med ansvaret for bygninger og bedrift? Temaet for dette netværksmøde er, hvordan man som ung i netværket forholder sig til finansieringen, kontakten med banken og det forretningsmæssige aspekt, når man overtager familievirksomheden.

Alle medlemmer af sektionen uanset alder er velkomne. 

Program

16.30 Ankomst og kaffe

17.00 Velkomst
Jens Odgaard Dissing og Christina Ahlefeldt-Laurvig

17.10 Finansieringsstrategi
Hvilken finansieringsstrategi skal man lægge, og hvordan kan man investere sin formue? Lars Skovgaard Andersen Senior Strateg, Danske Bank  

17.40 Klima og bæredygtighed
Hvorfor interesserer Danske Bank sig for klima og bæredygtighed? Benjamin Alberti, Seniorkonsulent – Samfundsansvar & Bæredygtighed, Danske Bank

18.10 Pause

18.30 Når man får overdraget nøglerne
Alle generationsskifter er unikke, og de valg, man foretager, afhænger af det sted og den familie, man er en del af. Få inspiration til, hvordan du selv kan gribe opgaven forretningsmæssigt an. Hør Nicolai Tillisch fra Rosenfeldt Gods, som netop har fuldført et generationsskifte, dele ud af sine erfaringer og fortælle om hvordan det er at stå med hele ansvaret og få muligheden for selv at sætte dagsordenen.

19.20 Fremtidens Sektionen for Større Jordbrug
Hvad laver Sektionen for Større Jordbrug? Og hvor skal vi hen? Fælles drøftelse af hvilken rolle I som unge medlemmer ønsker, sektionen skal spille for jer - nu og i fremtiden.

20.00 Afslutning
Aftenen sluttes af med en let servering og mulighed for at netværke.

Du tilmelder dig her